Onze lieve Thijs.

Toch krabbelde hij weer een beetje op en na 4 maanden mochten we hem mee naar huis nemen. Het was afwachten of hij verlamd zou blijven, wat zijn zicht zou zijn en of hij ooit zou kunnen praten.
Na veel fysio, training, geduld en bakken met liefde heeft Thijs leren praten en lopen. Dit was zoveel meer dan we hadden gedacht en gehoopt.
Nu is Thijs een vent van 18 en hij wil steeds meer zelf doen. Wat is hij enorm gegroeid in alle opzichten in deze 18 jaar!
Onze lieve, vrolijke Thijs heeft enorme humor, hij is dol op gamen, houdt van muziek, is te lief en dol op zijn zus Martje van 14! Eigenlijk hebben we geen kind aan Thijs. We moeten voor hem zorgen en natuurlijk rekening met hem houden maar hij is eigenlijk altijd te lief en te braaf. Dat is ook meteen een beetje onze zorg wanneer hij straks in het Mooi Leven Huis gaat wonen. Thijs zal niet snel aangeven wanneer hij iets niet fijn vindt of vervelend.
Toch moeten we deze stap maken voor hem. Na het zien van de documentaire “het beste voor Kees” beseften wij dat het niet goed is voor Thijs om hem tot zijn 40ste bij ons te laten blijven. Het voelt wel vreemd en verdrietig om een ‘kleuter’ op kamers te sturen. Hoe moeilijk wij het ook vinden, we hebben ook alle vertrouwen dat het Mooi Leven Huis Dommelstreek de juiste, fijne plek voor Thijs en voor ons zal zijn!